pátek 5. července 2013

Život v Shirley

Jak to tu ze začátku bylo takové nalevačku v tom, že jsme tu neměli dost skleniček a dek a malej stůl, tak teď se to vše vylepšilo, dostali jsme potřebné nádobí, máme použitelné pánve, držák na prádlo, prostě takové ty maličkosti, které dělají rozdíl mezi ubytovnou a domovem. Esterka napsala rozpis služeb, takže se tu uklízí, já prosadil fond na společné peníze na benzín, po večerech grilujeme na zahradě, nebo koukáme na filmy. Kdo má volno bere si auto a jezdí po obchodech, nebo na pláž, nebo jede vlakem do NY.
Pracujeme 5 dní v týdnu a zatím to vypadá, že to budou pokaždé jiné dny, takže bychom měli mít volno pokaždé s někým jiným. Vyřešili jsme i nějaké problémy s naším šéfem, který je, ač se to na způsobu jeho komunikace nezdá, milý a vstřícný. Jen toho má asi hodně a proto odepisuje se zpožděním, případně na potřetí položenou otázku už odpoví.
Už jsem poslal pohledy. Nakoupeny v centru NY 10 za dolar. Známka stojí na poště 1.10$  a cesta pohledu trvá cca týden.
Zatím moje největší hryzání svědomí - 300 USD utracených za jedno odpoledne :D Ale vše ve slevách skvělé věci a hlavně jsem si chtěl vyzkoušet, jaké to je nakupovat jako ve filmu a chodit po obchodech a mít čím dál víc tašek v ruce :)

Takhle vypadá Ralph Lauren look. Košile 30, kalhoty 45 koláčků.
V nejbližší době bych chtěl jet na jiné pláže než je ta naše. Honza s Niki byli na Hampton beach, což je nějaká zazobaná kolonie a nemohli si výlet vynachválit. Nebo jejich úsudek zkalilo několik drinků Long Island? To je otázka kterou budu muset vyřešit na místě :)

Oslava návratu z pláže v rytmu Nakousnutého jabka a klacků :)
Dokumentární fotografie do cyklu co se jí v USA abyste ušetřili. Říkám tomu pseudovitošpagety s kečupem a burákovým máslem na spravení chuti. Dle mého osobního názoru je vyslovená ztráta času zapojit mezi uvaření a spláchnutí do záchoda ještě průchod trávícím traktem :D


Žádné komentáře:

Okomentovat