středa 31. července 2013

Párty na pláži vol. 2

S Majáčkem jsme měli zase společný day off a pro změnu jsme se vydali zase na pláž na párty. Vohákli jsme se jako do společnosti a vyrazili autem plážovat.

Klobouky nám půjčili kluci, kteří tam pořád dokola procházeli a byli krásně přiopilí. Jako kdyby tohle měla být brigáda, chodit dokolečka v ponču se sombrérem, upíjet drinky a fotit se s lidma - jdu do toho.
Na pláži to žilo ještě víc než naposledy, kapela zrovna nehrála, ale pouštěli tam slušnou disco muziku a lidi si to užívali a tancovali.  My s Majem jsme jim šli příkladem takovým způsobem, že po nás pořád pokukovali a dokonce se snažili napodobit Majovi kreace ;) Chvíli se k nám připařila jedna američanka od pohledu tak 13 let. Vydržela nás obdivovat asi tak minutu, pak ji našli rodiče a rezolutně odtáhli a vyrhali na nás pohledy jako bysme ji tam snad obtěžovali :D
S Majem se tam pořád někdo zapovídával a černošky se s ním fotili ostošest. Spousta lidí se nás ptala, odkud jsme, když jsme jim to řekli, tak zkoušeli tefit aspoň nějakou okolní zemi jako je Německo, Polsko a Skotsko :)






Největší gól večera nasadili dvě kočenky, které nás nejprve dlouho pozorovali jak paříme a pak se odhodlali zeptat se Maja zda jsem jeho přítel :D Šokovaně jsem odmítli toto tvrzení a ptali se proč tak vypadáme. Prý že když si něco říkáme tak do sebe šťoucháme a to je podle nich jasný znak homosexuality :D Američani.
Cestou zpátky byla ještě parádní slunečnozapadající scenerie.





A taky jsme zapomněli dojet vyzvednout kluky z bazénu O:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat