sobota 20. července 2013

Applebee´s a pláž

Na páteční večer jsem vymyslel program: zajedeme na 2 drinky za 1 do Applebee´s  a pak na pláž. Takže jsme po prácí hned naběhli do koupelny, všichni se parádili až na Honzu s Majem, kteří museli nutně dohrát ještě jeden zápas ve FIFĚ. Nakonec jsme se všichni nahodili do našich Hollister hadrů, kromě Ester, která vzala vyvenčit Humry. A v 6ti lidech se vydali do Applíka.


Měli jsme naplánované, že až se Kačka vrátí kolem půlnoci vláčkem z Washingtonu, tak nás hodí na pláž a někdy k ráno pro nás Kuba přijede. Zatím jsme si ale vybírali. U mě klasicky vyhrál Long Island, Niki si dala Pina Coládu atp. Plus měli další akci na předkrmy-za polovinu. Takže další špekulování, aby měl každý něco jiného, ale aby mu to taky chutnalo a mohli jsme si to pak šérovat.

Majo se ptá naší oblíbene servírky zda je lepší něco se špenátem, nebo něco s načos. Ona mu vysvětluje, že oboje je skvělé a záleží na něm, co má rád :D Slečna byla opravdu trpělivá. A my jí máme rádi, protože nikdy po más nechtěla ID ;)




 Nakonec jsme si všichni objednali a také to dostali. Ještě přišla Kačka, která naši vlakovou stanici přejela a musela se vracet. Tak se také hned připojila do koloběhu předkrmů.




Ptal jsem se naší servírky, proč se před chvílí prohnal kolem 5členný had číšníků tleskajících a nesoucích koláček. Odpověděla mi, že někdo měl narozeniny. A Majo nezaváhal a hned se jí pochlubil, že taky měl 14. narozky. Ona se jen tajemně zasmála a odběhla... Netrvalo dlouho a tleskající had přiběhl k nám a oslavovali Maja a dali mu dortík.




Dojedli jsme, zaplatili a šli na záchod, kde se kluci seznámili s jedním mexikáncem a že chcou fotku s ním, on tedy byl trochu nesvůj, jako kdyby nebylo normální že ho pohlední kluci z reklamy na Hollistera žádají o společnou fotku, ale svolil.


Vyjdeme ven, přemýšlíme zda ještě pojedeme na tu pláž a kousek od nás vidíme zaprkovaná luxusní auta a nějaký rap. Neváháme a jdeme sa pozrieť. Vypadalo to jako taková menší černošská párty na parkovišti.






My jsme hlavně byli zvědaví na auta, tak jsme se místních borců dovolili, zda se tam můžeme odfotit. To nám dovolili a jako první se nás ptali jestli známe box. Majo se trochu vylekal, protože to pochopil, že se jako bude boxovat, ale oni jen chtěli vědět jestli jsme slyšeli o nějakém Tysonovi :D My zas na ně jestli znají Klička :) No a podobně jsme pokračovali v rozhovoru dál, bylo to děsně příjemný si úplně v pohodě pokecat s černýma klukama vedle jejich nabušenej korábů.



Moc se nám tma líbilo, skoro bysme tam zůstali dýl, ale bylo už čtvrt na 2 a někteří z nás šli na 9:30 do práce, takže jsme to zabalili a Kačka nás vezla domů. Teď už jsme ale jeli v 7 na  sardinky :)


Žádné komentáře:

Okomentovat