pátek 5. července 2013

Přestřelka

Nejprve doporučuji přečíst tento článek.
A jak to je asi daleko od našeho domečku.
Ve zkratce policie zaastřelila po přestřelce v pátek večer 23 letého mladíka, který po policistovi střílel brokovnicí. Padlo cca 15 výstřelů, můž byl na místě mrtvý, policista měl prostřelený opasek.
No a teď k nám. Spíme. My kluci tvrdě jako obvykle. Najednou se k nám vřítí Ester s tím, že slyšela střelbu. Haha smějeme se, ale jsme zticha a jdeme do obyváku a posloucháme. Ozývají se další výstřely v dálce. Nyní jsme už v pozoru všichni, odstupujeme od oken a zhasínáme. Začínají se vymýšlet teorie proč je právě náš dům vhodným úkratem pro jistě prchajícího ozbrojeného zločince. Vymýšlíme i kam se schovat, aby nás případná palba neohrozila, leč celodřevěný domek neskýtá moc takových míst. Nakonec se situace zřejmě uklidňuje v okolí projede několik policejních aut.
Holky jsou vystrašené a nabízejí své dvě dvojmatrace, aby nemusely spát samy. Takže spíme v jedné místnosti a na mě zbývá to nejnebezpečnější místo pod oknem :) Ještě chvíli se děsíme zda neuslyšíme zvuk rozbíjeného okna, nebo kroky na zahradě, ale rychle usínáme, protože už je opravdu pozdě.


Žádné komentáře:

Okomentovat