neděle 14. července 2013

VíVý-Sněz všechno

Nedělní výlet proběhl s Majem a Maťem. Plán byl navštívit číňany a jejich věhlasné All you can eat, neboli sežer co se do tebe vejde. Než jsme našli správné asiaty, tak jsme projeli půlku místní komunity.

To není ono.

To taky není ono.
Nakonec jsme to trefili, jenže zrovna v neděli chtěli po nás děsný prachy, takže tam musíme v jiný den.

Inkriminovaný jídelák.
Chuť jsme si spravili a bříška zaplnili ve Friendly´s. Já bych řekl, že to tam je úplně stejný jako v Applebee´s, hlavně jídlem a nabídkama.



Tečka dne byla napsána na pláži, byly megavlny, bylo děsně zábavný na nich plavat a nechat se vždycky trošku přitopit :) Pak nás oslovil vedlesedící klučina, zda si může jít házet s náma s míčem, pak se přidal i taťka. Pak jsme pokecali, tak nám otěcko vyprávěl, jak byl, stejně jako my v USA, kdysi zamlada v Německu. O československu věděl hlavně, že se tam narodil nějaký basketbalista, kterého obdivoval a který hrál asi před sto lety, vůbec nám to jeho jméno nic neříkalo.
Jinak se nám to stává dost často, že nás lidi zastavují a ptají se, jakou řečí to hovoříme. Tuhle se nás servírka ptala, zda nemá dojít pro jednoho albánce do kuchyně, aby nám to přeložil, co se nám snaží sdělit :D
První místo ale vyhrává strejda v Burger Kingovi v Patchogue, kde nás s Majem tipoval na německé gymnasty :D


Žádné komentáře:

Okomentovat