neděle 21. července 2013

Koncert na pláži

Od mé kamarádky Jill jsem se dozvěděl, že dnes večer bude na naší Mastic Beach koncert nějaké kapely. Předala mi dvě nejdůležitější informace a to - kdy to bude a že parkování je zadarmo a ne za židovských 15 dolarů jako jindy. S Majem a Niki, se kterými jsem měl off jsme se tedy v 6h vydali do rytmů hudby.


Na pláži nás zaskočili dvě věci - že jsou obrovitánský vlny a že nehraje hudba. Jeden pán nám sdělil, že s vlnami udělat nic nejde, ale kapela má prý pauzu a za chvíli se zas vrátí. Takže jsme si zatím šli udělat pohodičku na pláž.



Plus jsem zkusil udělat menší reportáž :D



Fotil to američan a jak k něčemu nemají návod dopadá to přesně takhle rozmazaně...


Skvěle jsme se tam bavili a tancovali. Všichni si to tam celkově užívali, ale na naše evropské taneční kreace koukali se značným respektem a stále se na nás usmívali :) S ochrankou, velkýma černochama, jsme si plácli, jakože největší kámoši :) Nakonec jsme se zakecali s jedním pánem, který si koupil dvě piva a s jedním potřeboval pomoct, tak jsme mu ho vypili, probrali ryby a Polsko a ujížděli nakoupit a vyzvednout večerní směnu z bazénu. Opravdu pohodový večer.

Týpek s dvouma, později jedním, pivkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat