středa 19. června 2013

Whispering pines

Neboli šeptající borovice. Místo, kde budeme pracovat celé léto. Je to zase taková kolonie, v jejímž středu je Clubhouse a bazén. V tomto případě tři bazény-dětský, na který my nedohlížíme, pak Lap, který je jednoplavčíkový a otvírá ve 12h a nakonec Main, což je dvouplavčíkový bazének se skokanským můstkem, který je plavbyvolný od 10:30.



Tahle díra je vstup do pump roomu!


Seznámení s bazénem proběhlo klasicky s Tylerem z rychlíku. Takže jsme moc nevěděli. Navíc doprava do práce je značně komplikovaná. Dva lidé orqcují od 9:30 a tři lidé od 12:30. A máme jedno auto a dvě kola plus jednu parodii na kolo. Cesta k bazénu samozřejmě vede jen přes dálnici s dvěma pruhy, odbočováky, nařazováky a jinými áky. Na kole to je šílenství. Po mé intervenci nám poslal mapu kudy by se to dalo objet, nevýhoda je, že cesta vede soukromým pozemkem kam je pod poutou 1000$ a vězením vstup zakázán.
První dny s námi byl americký supervizor, který nás kaučoval a vše bylo v pohodě. Točili jsme se na standech a máme vždycky i chvili volno během dne. To jsme si užívali. Jenže pak vypadl jeden americký suoervizor, které mám nahradit já! Takže jsem přebral starost nad udržováním hladiny chloru a pH, musím komunikovat, což spíš znamená nechat se poučovat, od vedení místního vedení, říkám kdo má kdy jít na stand a buzeruju ostatní. Takže nic moc, zlatá práce plavčíka.
Vše v oukeju. Vlevo pH, vpravo chlór.
Navíc nemáme žádná pravidla, co a jak a vše nás učí za běhu. Tak uvidíme jaké to bude, ale aspoň by mi měli přidat.
Jinak lidi na bazénu super, mají nás rádi, povídají si, budem mít hodiny plavání pro místní špunty.



Žádné komentáře:

Okomentovat