neděle 4. srpna 2013

Splish Splash Freundschaft

Kuba zjistil že hned vedle ve městě v Riverheadu je nějaký jeho kamarád Igor, který pracuje s dalšími čechy v zábavním vodním parku Splish Splash. Takže jsme se domluvili s našima americkýma kámošema ať jedou s nám z důvodu toho, že tam budou pěkný češky, američani a taky jsme potřebovali aby vzali dva z nás :D
U nás jsme se klasicky nastrojili, zásobili se pitím ;) a vydali se na asi 20 minutovou cestu autem. Já navigoval, takže jsme trefili motel, ve kterém bydleli na první pokus.
Tam už párty jela slušně, tak jsme se nenápadně připojili.


Já s 'hlavním organizátorem' Igorem.
S Eliškou a její Whiskou ;)

Black and White párty oblečení.


Maťo s Honzou a uprostřed je Marc, který nás o víkendech zásobuje pizzou, nosí xbox a dělá řidiče ;)

Po příjezdu před náš dům. Poslední kilometr jsme dávali závody a Ester s naším autem vyhrála o hooodně času. Prootže to střihla zkratkou a jela tak 50 mil na 30cce a kašlala na stopky ;) Amíci stavěli na každých světlech a stopkách :D Byli docela vypleštěný z toho, že vyhrála ;)
Poznali jsme skvělí lidi a poslechli si jejich vyprávění o tom, jaké to je u nich na bazénu. Není to vůbec taková überpohodička jako u nás. Každý pracuje 9 hodin a mají jen půl hodiny pauzy! Navíc mají něco jako 10-20. Což znamená že musí zpozorovat topícího se do 10 sekund a musí ho zachrání do 20 sekund! A navíc jim američtí supervizoři (od pohledu pěkní kreténi) hází občas do vody panenky a oni musí skákat pro ty hadrový blbosti. A dělají ještě za míň než my! Takže jsme rádi za to co máme.

Žádné komentáře:

Okomentovat